Opdrachtgevers over Fayst

Emmelie Zipson, actrice, zangeres, presentatrice, voice-over en theatermaker:
“Fay heeft met mij samengewerkt tijdens de voorbereidingen van mijn voorstelling Verkeerd Verbonden. Ze kan goed luisteren, is accuraat, krijgt in korte tijd veel gedaan als het aankomt op publiciteitsteksten schrijven, dingen inzichtelijk maken zoals een planning met deadlines en advies geven over social media. Kortom, iemand waar je op kunt rekenen en goed is in haar vak!”

Omid Pourhashemi, filmmaker:
“Ik benaderde Fay met de vraag of ze de postproductie van mijn nieuwe film Closing Time wilde coördineren. Al snel deed ze dat niet alleen, maar werd ze mijn rechterhand en derde oog! Haar vermogen om zowel zicht te houden op de praktische aspecten van postproductie – zoals budget en planning – en tegelijkertijd met een kritisch oog naar de inhoud te blijven kijken is een zeldzame combinatie, en een echte aanwinst voor onze film.”

Mireille de Ruiter, festivalleiding Rode Loper Festival:
“Het Rode Loper Festival is een podium voor community-arts / art in context, dat ook producties co-creëert. Fay heeft in korte tijd de hele productie van ons festivalweekend strak opgezet en uitgevoerd. Ze is organisatorisch zeer vaardig en kan ook vanuit kleine budgetten wonderen verrichten. Verder is ze gepassioneerd, heeft een goed gevoel voor humor en kan relativeren wanneer nodig.”

Rob Malasch, oprichter en voorzitter Stichting Indomania:
“Fay Boyer is een geweldige organisatorische en inspirerende persoonlijkheid. Ze weet bij iedereen het beste naar boven te halen. In zeer korte tijd weet Fay het voor elkaar te krijgen om zeer tegengestelde belangen van diverse instanties toch bij elkaar te brengen om de manifestatie Indomania tot een groot succes te maken. Bij welhaast onoverkomelijke problemen weet zij binnen no time de kern te ontdekken en dan is voor Fay de oplossing altijd nabij. Met haar tomeloze inzet, geestdrift en niet te vergeten haar gevoel voor humor is Fay gewoon een wonder van vernuft en een goed mensch bovendien.”

Leonard Retel Helmrich – Scarabeefilms:
“Toen ik voor het eerst met Fay werkte baalde ik er van dat ik haar niet eerder was tegen gekomen. Twee tegengestelde spreekwoorden ‘geen woorden maar daden’ en ‘bezint eer gij begint’ blijken bij Fay hoog in het vaandel te staan. Ze houdt van aanpakken maar niet zonder een gedegen plan, en als ze aanpakt steekt ze haar handen uit de mouwen. Door haar kordate en intuïtieve werkwijze komt ze ook vaak met oplossingen die zeer innovatief en inspirerend zijn.”

Michiel Schreuders – zakelijk leider Tafel van Vijf:
“Tafel van Vijf maakt muziektheater in combinatie met museumbezoek. De voorstelling De Witt of Oranje (in samenwerking met het Rijksmuseum) had als doelgroep leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. Fay heeft ruim 180 scholen benaderd met het bijzondere arrangement – en met groot succes: de verkoop ging van 5% naar bijna 80%. Dat is een enorme prestatie. Zonder haar verkooptalent en doorzettingsvermogen hadden wij dit niet voor elkaar gekregen.”

Dorna van Rouveroy – Stichting Filmproject:
“Productieleiding doen voor een veelomvattende documentaire is niet iedereen gegeven. Afgezien van organisatorische talenten moet iemand goed kunnen communiceren, punctueel zijn, stressbestendig en kunnen improviseren. Wij zijn dus heel blij met Fay, die al deze eigenschappen in huis heeft!”

Gertjan Geugjes – Alkmaar Blues Express:
“Ik ken Fay als een meedenker. In de contacten heb ik haar leren kennen als prettig en geïnteresseerd, en in haar handelen als flexibel, secuur en innovatief. Zij heeft ons geholpen bij publicaties rond het Alkmaars Bluesfestival (de Alkmaar Blues Express), het opzetten van het Twitteraccount en het bekendmaken van de website voor het Alkmaars Bluesfestival. Mede dankzij haar inzet heeft dat veel bekendheid in het land opgeleverd.”

Suzette Boyer – Schrijfster:
“Op mijn verzoek heeft Fay een paar maanden geleden een Facebook-bedrijfspagina voor me aangemaakt en vormgegeven. Behalve het feit dat de pagina er professioneel uitziet, heeft ze me ook een aantal tips gegeven om een en ander zo goed mogelijk te beheren, zodat het voor volgers interessant en aantrekkelijk blijft. Omdat ze meedenkt (ook over zaken waar ik zelf nog niet eens aan gedacht had) biedt ze een totaalpakket aan van handige en vooral bruikbare informatie. Daarnaast is ze altijd bereid om nog een extra helpende hand te bieden, mocht dat nodig zijn. Fay levert iets moois af als ze dat belooft.”

Mieke Sandkuyl en Suna Duijf – Het Danspaleis:
“Fay heeft ons geholpen om de diversiteit aan doelgroepen in kaart te brengen waar de ouderendisco ‘Het Danspaleis’ mee te maken heeft. Op een overzichtelijke wijze liet ze zien hoe deze doelgroepen effectief bereikt kunnen worden, dit alles in een mooi stappenplan gegoten. Voor het Danspaleis is het een heldere basis geworden. We spieken nog regelmatig in “Het Boek van Fay”. Het was fijn werken met Fay door haar bevlogenheid, heldere geest en doeltreffende aanpak.”