Websites

Vóór alles: ik ben geen professionele webbouwer. Die kunnen meer, maar zijn daardoor ook wat duurder. Bij mij heb je al een website met zes pagina’s vanaf € 500,-. Ik maak wel websites maar geen webshops. Ik kan je wel doorverwijzen naar een betrouwbare bouwer die dat wel doet.

Wat doe ik wel?
Ik maak al ruim tien jaar websites, eerst in Joomla en x5 Evolution en de afgelopen jaren in WordPress en Wix. Eerst autodidact, later aangevuld door mijn opleiding HBO Crossmediale Communicatie waar ik veel leerde over de juiste indeling en content van een website. Ik kan een nieuwe website voor je maken of je bestaande website verbeteren. Onderaan deze pagina kun je een paar voorbeelden vinden van websites die door mij gebouwd zijn.

Hoe werk ik?
We maken een afspraak waarbij ik in kaart breng wat je wil en je desgewenst advies geef. Je levert mij de (opzetjes) van je teksten en beeldmateriaal aan en ik ga aan de slag. Vanzelfsprekend neem ik meteen contact op als ik klaar ben, lopen we hem samen door en pas ik aan wat je anders wil. Als alles goed gaat kun je al binnen één á twee weken een werkende website hebben!

Wat bied ik?

  • Door mijn communicatie- en publiciteitsachtergrond kan ik met je meedenken en je adviseren over de manier waarop je je presenteert, je doelgroep, je teksten en je beeldmateriaal;
  • Ik kan je ondersteunen bij het regelen van zaken als domeinnaam, hosting of verhuizing;
  • Ik verzorg de installatie van WordPress of Wix;
  • Ik zorg ervoor dat je website zo goed mogelijk vindbaar is door SEO toe te passen;
  • Als de website helemaal naar wens is, is klein onderhoud daarna kosteloos (updaten, kleine aanpassingen in zinnen of een foto vervangen). Voor grote aanpassingen geldt mijn uurtarief van 40,- met een minimum van een half uur.

Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken?
Mail me op fay@fayst.nl of bel 06-54663252.