Fay over Fayst

©Maurice boyer

Als dochter van theatermaker Luc Boyer loop ik al van kleins af aan rond in theaters. Als peuter scharrelde ik rond achter de schermen en volgde met grote ogen wat er allemaal gebeurde. Rond mijn twintigste werd ik ingezet als productiemedewerker, hielp met allerlei klusjes en liep de technici voor de voeten (ik ben een blauwe maandag lichtvrouw geweest, maar mijn hoogtevrees zat me in de weg). Ik zag talloze voorstellingen, van mijn vader, zijn studenten en collega’s en leerde met mijn vaders ogen kijken.

Zoals elk kind zette ik me af tegen mijn roots en dook het bedrijfsleven in, waar ik jaren doorbracht in allerlei rollen, zoals projectcoördinator, teamleider en compliance manager Benelux. Toen mijn vader in 2012 een zware beroerte kreeg en ik, als onderdeel van mijn zorg, de productie en publiciteit van zijn voorstellingen deed voelde ik dat dit was waar ik thuishoorde, dit is mijn passie. Na het afronden van mijn studie Communicatie nam ik de grote stap: ik zei het bedrijfsleven vaarwel en begon voor mezelf.

Door mijn achtergrond heb ik het beste van twee werelden meegekregen: ik ben vertrouwd met creatieve processen maar kijk altijd met een praktische en zakelijke blik. Door mijn werkervaring in het bedrijfsleven heb ik een goed ontwikkeld zakelijk inzicht en hanteer een projectmatige benadering. Ik heb een stevig netwerk binnen zowel de zakelijke wereld als de culturele, dus ik kan putten uit bronnen vol kennis en creativiteit en kan mensen inschakelen waar nodig.

Naast mijn werk schrijf ik graag (zie ook mijn filmreviews), ben zakelijk en privé heel actief op social media en experimenteer graag met Photoshop en InDesign. In mijn vrije tijd kijk ik graag films & series, speel games of geniet van het gezelschap van mijn vrienden.

Voor het volledige CV van Fayst kun je hier klikken, of op LinkedIn kijken als je nieuwsgierig bent naar mijn werkervaring vóór de oprichting van Fayst:

linkedin_button